Με 4 μόνο υλικά, αυτή η κρέμα είναι απλή, γρήγορη και γεμάτη σοκολάτα!

Υλικά:

400ml γάλα καρύδας

250 γρ. σοκολάτα (70% και πάνω κακάο)

1 κουτ. σούπας μέλι

1 κουτ. του γλυκού λάδι καρύδας

 

Εκτέλεση:

Σε μέτρια φωτιά, βάζουμε σε μία κατσαρόλα όλα τα υλικά για την κρέμα σοκολάτας .

Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Λίγο πριν αρχίσει να κοχλάζει το βγάζουμε από την φωτιά (μπορεί να σας φανεί λίγο αραιό, αλλά μόλις κρυώσει θα πήξει).

Βγάζουμε από την φωτιά και τοποθετούμε την σοκολάτα σε ποτηράκια ή μπολάκια.

Βάζουμε στο ψυγεία και αφήνουμε να κρυώσει για 2 ώρες.

Θα έχουμε 4 μερίδες.

One comment

Reply

Γειά σας!! Όταν αναφέρεστε σε γάλα καρύδας, ποιο ακριβώς εννοείται? Αυτό στην κονσέρβα η στη χάρτινη συσκευασία!!? Ευχαριστώ πολύ!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *