Αυτή η ζύμη για κρέπες είναι πανεύκολη και μπορείτε να την συνδυάσετε με ό,τι θέλετε ή ακόμα και να την φάτε σκέτη.
Υλικά:
4 αβγά
½ φλιτζ. άμυλο ταπιόκα
¼ φλιτζ. νερό
2 κουτ. σούπας αλεύρι καρύδας
1 κουτ. του γλυκού βανίλια
λίγη κανέλα
λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ χτυπάμε όλα τα υλικά, ξεκινώντας από τα αβγά και στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Σε ένα μικρό τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο. Μόλις «κάψει» με μία κουτάλα ρίχνουμε λίγο από το μείγμα στο τηγάνι ώστε να πάει παντού και χαμηλώνουμε την φωτιά. Μόλις ψηθεί η μία μεριά το γυρνάμε ανάποδα.
Επαναλαμβάνουμε και για τις υπόλοιπες κρέπες.
Θα έχετε 8 κρέπες (ή 4 μεγάλες, αν χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερο τηγάνι)
Φωτογραφίες: Γιάννης Μακρογιαννέλης