Πιστέψτε με, όλα τα πρωινά σας πρόκειται να γίνουν καλύτερα μόλις αρχίσετε να προσθέτετε σε αυτά και ένα αβγό ποσέ.
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό;
Υλικά:
1 αβγό
2 κουτ. γλυκού ξύδι
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι νερό μέχρι τη μέση και ρίχνουμε μέσα το ξύδι και το τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά.
Μόλις αρχίσει να βράζει χαμηλώνουμε την φωτιά ώστε το νερό να σιγοβράζει και να μην κοχλάζει.
Σπάμε το αβγό μέσα σε ένα μπολάκι ή μικρό ποτήρι.
Με ένα κουτάλι αρχίζουμε να ανακατεύουμε κυκλικά το νερό στο κατσαρολάκι μέχρι να δημιουργήσει μία δίνη και μέσα εκεί ρίχνουμε το αβγό. Το αφήνουμε για 2-3 λεπτά και το βγάοζυμε με μία τρυπητή κουτάλα. Το αφήνουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.
Δείτε και το βίντεο: