Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και οι σαλάτες έρχονται στο επίκεντρο, είτε κάνετε διατροφή είτε όχι!

Εγώ, πάλι, που κάνω διατροφή, αυτή την περίοδο έχω ενθουσιαστεί με μία σαλάτα την οποία θέλω να μοιραστώ μαζί σας! Είναι το τέλειο μεσημεριανό όταν είμαι on the go και χρειάζομαι κάτι που θα με κρατήσει, γιατί ως γνωστόν αν φας ένα γεύμα μισό ή φας στο πόδι αυξάνεις κατά πολύ τις πιθανότητες για υπερφαγικό επεισόδιο μέσα στη μέσα.

Για τη συγκεκριμένη συνταγή επέλεξα το baby mix του ΦΡΕΣΚΟΥΛΗ, γιατί λατρεύω το baby σπανάκι αλλά ακόμα περισσότερο λατρεύω το παντζαρόφυλλο!

Απαραίτητη προσθήκη στη σαλάτα είναι το ανθότυρο που δίνει την πρωτεΐνη που χρειάζομαι.

Tip: Τώρα στην περίοδο που κάνω διατροφή έχω σχεδόν πάντα ψητή γλυκοπάτάτα και βρασμένη κινόα στο ψυγείο, ώστε να τα προσθέτω σε σαλάτες και γεύματα.

Μην ξεχνάτε ότι αν έχετε πάντα κάτι έτοιμο στο ψυγείο (το λεγόμενο και meal prep) μειώνετε τις πιθανότητες να φάτε άτσαλα και άστατα.

Πάμε να δούμε την αγαπημένη μου σαλάτα αυτή την περίοδο.

Υλικά για 2 άτομα:

1 σακουλάκι baby mix ΦΡΕΣΚΟΥΛΗΣ

4-5 ψητές γλυκοπατάτες

3 κουτ. σούπας κινόα βρασμένη

λίγο ανθότυρο

4-5 ντοματίνια

Για το dressing:

1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο

1 κουτ. γλυκού μουστάρδα

1 κουτ. γλυκού ξύδι μπαλσάμικο

αλάτι

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζουμε το baby mix ΦΡΕΣΚΟΥΛΗΣ.

Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, τις γλυκοπατάτες, την κινόα και τρίβουμε από πάνω το ανθότυρο.

Περιχύνουμε με το dressing!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *