Το τρουφάκι ήταν το αγαπημένο γλυκό των παιδικών μας χρόνων και τώρα κάνει την επιστροφή του σε μία πιο clean εκδοχή. Χωρίς ζάχαρη και αλεύρι, αλλά με πολλή γεύση!

Continue Reading

Τα μπισκότα με σοκολάτα είναι πάντα ωραία, αλλά είναι ωραίο να έχουμε και άλλες γεύσεις. Το μύρτιλο και το καρύδι, εκτός ότι αποτελούν πολύ θρεπτικά τρόφιμα, δίνουν φρεσκάδα στα μπισκότα. Επιπλέον, δεν είναι τόσο γλυκά όσο αυτά της σοκολάτας. Εκμεταλλευτείτε την ζύμη για τα μπισκότα και έχοντάς την ως βάση πειραματιστείτε για να φτιάξετε τα μπισκότα που σας αρέσουν. Εγώ έβαλα μύρτιλο και καρύδι γιατί λατρεύω αυτόν τον λίγο ξινό και τραγανό συνδυασμό.

Continue Reading

Υπάρχουν οι άνθρωποι που καταφέρνουν να τηρούν το πρόγραμμα της γυμναστικής τους πιστά και υπάρχουν και εκείνοι που χρειάζεται να το προσπαθήσουν και να πιέσουν τον εαυτό τους για να το κάνουν. Ε, λοιπόν, εγώ ανήκω στην δεύτερη κατηγορία.

Continue Reading

Αν δεν τρως σιτάρι και τα συναφή, το ψωμί σου λείπει πάρα πολύ. Ειδικά, όταν έχεις μπροστά σου ένα λαχταριστό κρόκο αβγό, τον οποίο δεν ξέρεις με ποιον τρόπο να τον μαζέψεις από το πιάτο. Μπορείς να βάλεις τέλος σε αυτό το μαρτύριο με αυτό το πανεύκολο ψωμί που δεν έχει καθόλου αλεύρι αλλά αλεύρι αμυγδάλου.

Continue Reading

Αυτή η κρέμα με σπόρους chia είναι σίγουρα διαφορετική από ό,τι έχετε δει μέχρι σήμερα, αλλά είναι τόσο γευστική και θρεπτική που αξίζει να την δοκιμάσετε. Επειδή χρειάζεται να μείνει 8 με 9 ώρες στο ψυγείο, καλύτερα να την ετοιμάσετε από το βράδυ και να την απολαύσετε για πρωινό.

Continue Reading