Στην πιο υγιεινή και εύκολη εκδοχή του!
Είναι από αυτές τις συνταγές που το λουκούμι θα αποκαλούσε πανευκολούρα. Αυτό, αν φυσικά πάρεις έτοιμα μπισκότα του εμπορίου και δεν θελήσεις να τα φτιάξεις μόνος σου. Αν φτιάξετε και τα μπισκότα δεν κρίνω!
Στο θέμα μπισκότα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια μπισκότα θέλετε. Είτε τύπου digestive, είτε βρώμης. Με ζάχαρη, χωρίς ζάχαρη. Γενικά, όποια μπισκότα σας αρέσουν και έχετε στο σπίτι σας.
Για την παγωτένια γέμιση, το καλύτερο γιαούρτι είναι στραγγιστό γιατί έχει πιο γεμάτη γεύση. Εγώ έβαλα κατσικίσιο στραγγιστό και φυστικοβούτυρο, αλλά, επίσης, μπορείτε να βάλετε ό,τι βούτυρο καρπού θέλετε.
Το μέλι είναι προαιρετικό και εξαρτάται από το πόσο γλυκό θέλετε το παγωτάκι σας!
Πάμε να το φτιάξουμε!
Υλικά:
200 γρ. στραγγιστό κατσικίσιο γιαούρτι
1 κουτ. σούπας φυστικοβούτυρο
1 κουτ. γλυκού μέλι (προαιρετικά)
20 μπισκότα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζετε το γιαούρτι το φυστικοβούτυρο και το μέλι και ανακατεύεται με ένα σύρμα να αφρατέψει το μείγμα.
Με ένα κουτάκι ετοιμάζετε τα σαντουιτσάκια σας και τα βάζετε στην κατάψυξη για περίπου 3 ώρες.
Όταν περάσουν οι 3 ώρες μπορείτε να τα βουτήξετε σε λιωμένη σοκολάτα και να τα βάλετε πάλι στην κατάψυξη.