Είναι τραγανή, είναι αρωματική και είναι νηστίσιμη!
Είναι η νέα πρόταση για τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά εύκολα μπορεί να γίνει και η αγαπημένη σαλάτα που θα φτιάξετε την Κυριακή του Πάσχα για να συνοδεύσει το αρνί ή ό,τι καλό φτιάξετε.
Τραγανή χάρη στο Iceberg Φρεσκούλης και πολύ κρεμώδης και αρωματική λόγω του βασιλικού και του αβοκάντο που δίνουν μία αίσθηση φρεσκάδας στον ουρανίσκο!

Τα μύρτιλα και το καρύδι, συμπληρώνουν τη γευστική φρεσκάδα της σαλάτας που μπορεί να συνοδεύσει κρέατα και ψάρια, ενώ αν στη σαλάτα προσθέσεις και ροκφόρ ή blue cheese, γίνεται και ολοκληρωμένο γεύμα!
Υλικά:
1 σακουλάκι iceberg Φρεσκούλης
1 αγγούρι
1 αβοκάντο
τριμμένο καρύδι
μύρτιλα
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
λίγο αλάτι
1 χούφτα φρέσκο βασιλικό
Εκτελέση:
Κόβουμε το αγγούρι σε ροδέλες και το βάζουμε στην άκρη, ενώ ετοιμάζουμε την σος.
Σε ένα μούλτι, βάζουμε το αβοκάντο, τον βασιλικό, το ελαιόλαδο, αλάτι και λίγο νερό και τα χτυπάμε!
Σε μία πιατέλα, βάζουμε το iceberg, το αγγούρι, την σος αβοκάντο και από πάνω τα μύρτιλα και το τριμμένο καρύδι!
Απολαμβάνουμε!
